Hotel Noma Residence

Rezerwuj

Rezerwuj

Menu

 

Przystawki


Naleśnik ze szpinakiem, podhalańską bryndzą
i orzechami włoskimi podany z sosem z suszonych pomidorów

21 zł

Pierogi domowe z polską gęsiną
podane z leśnymi grzybami w śmietanie (4szt.)

21 zł


Wątróbka królika duszona w polskim cydrze
z jabłkami i estragonem podana na grzance

28 zł                 


Carpaccio z jelenia z marynowanymi podgrzybkami,
parmezanem i roszponką w oliwie balsamicznej

47 zł

 


Sałatki

 

Sałatka z jajkiem przepiórczym, karmelizowaną cebulą,
zielonymi szparagami i koperkowym vinaigrette, podana z maślaną grzanką

37 zł


Wędzony łosoś z grilla na sałatce z jajkiem przepiórczym, karmelizowaną cebulą,
zielonymi szparagami i koperkowym vinaigrette, podany z maślaną grzanką

49 zł

 

 

Zupy

 

Szczawiowa z jajkiem przepiórczym

15 zł

Consomme ze smardzów

15 zł

Żurek na maślance w chlebie   

23 zł


Dania główne

 

Naleśniki ze szpinakiem, podhalańską bryndzą
i orzechami włoskimi podane z sosem z suszonych pomidorów  

36 zł

Polędwica z dorsza zapieczona z konfiturą pomidorową i pestkami dyni
na gorącej sałatce śródziemnomorskiej

57 zł

Filet z sandacza na cytrynowym risotto
podany z zielonymi szparagami i masłem rakowym

68 zł

Pierogi domowe z polską gęsiną podane z leśnymi grzybami w śmietanie (7 szt.)

36 zł

Filet z kaczki na sosie wiśniowym z polskim krupnikiem,
kluseczki maślane i młoda marchewka

57 zł

Udko z królika sous vide w sosie śmietanowym z nutką mięty
podane z musztardowym puree z ziemniaków i buraczkami w glazurze

57 zł

Borowiki w śmietanie z polędwiczką wieprzową,
kluski śląskie i brokuły  z prażonymi  płatkami migdałów

67 zł

Stek z combra jelenia podany na konfiturze z cebuli i czerwonego wina,
z borowikową tartą i grillowanymi pomidorkami

95 zł

Polędwiczka z dzika z sosem rydzowym
podana z młodymi ziemniakami
i chrupiącą fasolką szparagową

75 zł

 

 

Desery

 

Suflet czekoladowy z wiśniami na gorąco    

22 zł                                       

Zapiekany rabarbar z migdałową kruszonką,
konfiturą różaną i lodami waniliowymi 

22 zł                                   

Parfait z chałwy na sosie z leśnych owoców

22 zł

Kokosowa pianka w glazurze z mango i passiflory

22 zł   
Lody bakaliowe z ciepłym musem malinowym

22 zł   

Sernik wiedeński z sosem owocowym

15 zł

Szarlotka z gałką cynamonowych lodów  

15 zł

 

 

Wydarzenia

Newsletter

Poinformujemy Cię o nowościach i aktualnych promocjach

Facebook
Wykonanie: PROFITROOM

NOMA RESIDENCE Sp. z o .o.  43-210 KOBIÓR
tel. 32 219 46 78, fax: 32 219 54 75

NIP   638-16-10-565
Nr konta    52 84350004 0000 0002 6185 0001

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

OK, zamknij