Hotel Noma Residence

Rezerwuj

Rezerwuj

Menu

Szef Kuchni poleca

Przystawka zimna:

  • Delikatny koktail z mięsa krabów, krewetek i mascarpone z domową tortillą i marynowanym koprem włoskim
    39 zł  

Przystawka gorąca:

  • Wątróbka z królika duszona z jabłkami w calvadosie i estragonie,               
    podana na grzance z brioszki
    25 zł  

Danie główne:

  • Halibut konfitowany w maśle rakowym z zielonym risotto
    i grillowanymi główkami szparagów         
    69 zł  

Deser:

  • Profiterolki z jogurtowymi lodami na sosie z leśnych owoców
    22 zł

Menu

  Przystawki zimne:

  • Delikatny koktail z mięsa krabów, krewetek i mascarpone z domową tortillą i marynowanym koprem włoskim
    39 zł  
  • Carpaccio z jelenia z marynowanymi podgrzybkami,
    parmezanem i roszponką w oliwie balsamicznej                  
    44 zł
  • Pasztet z dziczyzny pieczony w plastrach boczku z aromatem czarnej trufli
    podany z rukolą i konfiturą z czerwonej porzeczki
    27 zł

 Przystawki gorące:

  • Seledynowe pierożki z tęczowym pstrągiem na białym sosie szalotkowym
    21 zł     3 szt.
  • Krewetki w aromacie trawy cytrynowej i chilli z ananasem w mleczku kokosowym
    39zł
  • Wątróbka z królika duszona z jabłkami w calvadosie i estragonie,
    podana na grzance z brioszki
    25 zł                                                                                     

Zupy:

  • Krem z karotki i pomarańczy z serkiem mascarpone i kolendrą
    15 zł
  • Zupa szpinakowa z polskim serem długo dojrzewającym
    15 zł
  • Consomme z rydzów z nutką miodu pitnego
    z dodatkiem julienne z delikatnego omleta
    15 zł
  • Francuska zupa cebulowa podana z bursztynową grzanką
    15 zł
  • Żurek na maślance w chlebie   
    20 zł

Dania główne:

  • Makaron tagliatelle z boczniakami w śmietanie,
    grillowanymi pomidorkami cherry i parmezanem
    31 zł  
  • Seledynowe pierożki z tęczowym pstrągiem na białym sosie szalotkowym
    37 zł    6 szt.
  • Halibut konfitowany w maśle rakowym z zielonym risotto
    i grillowanymi główkami szparagów
    69 zł
  • Łosoś z pieca marynowany w miodzie i musztardzie, z grillowanymi warzywami,
    zaprawionymi bazyliowym pesto i duszonymi ziemniakami
    53 zł
  • Filet z kaczki na sosie z czarnej porzeczki i porto,
    podany z maślanymi kluseczkami i młodą marchewką
    57 zł
  • Filet z combra królika w sosie truflowym, zielone kluseczki i buraczki w glazurze
    69 zł
  • Stek z polędwicy wołowej z foie gras, złocistymi ziemniakami
    i grillowanymi pomidorkami koktajlowymi
    97 zł
  • Kotleciki jagnięce podane z śródziemnomorskim szaszłykiem warzywnym,                     
    czosnkowo – ziołowym dipem z owczego sera i grillowanymi ziemniakami
    73 zł
  • Polędwiczka z dzika z rydzami duszonymi w czerwonym winie,
    grillowaną cukinią i ziemniakami gratin 
    73 zł

Desery:

  • Suflet czekoladowy z wiśniami na gorąco  
    22 zł                  
  • Zapiekane polskie śliwki z migdałową kruszonką
    i lodami cynamonowymi  
    19 zł                                                                                    
  • Semifreddo cytrynowe z ciepłym sosem z czerwonej porzeczki
    15 zł
  • Profiterolki z jogurtowymi lodami na sosie z leśnych owoców
    22 zł
  • Sorbet cytrynowy ze świeżym melonem                                                        
    17 zł
  • Lody bakaliowe z ciepłym musem malinowym      
    17 zł
  • Szarlotka z gałką lodów waniliowych
    15 zł
  • Sernik wiedeński z sosem owocowym         
    15 zł

Zestawy dla najmłodszych Gości

Obiad Kubusia Puchatka

  • Rosół z makaronem
  • Panierowana pierś z kurczaka z frytkami i surówką z marchwi i pomarańczy
  • Lody Kubusia Puchatka
    49 zł

Hefalumpy zajadają

  • Pomidorowa z ryżem
  • Fileciki z soli w złotej panierce z frytkami i surówką z marchwi i pomarańczy
  • Lody Kubusia Puchatka            
    49 zł

3 daniowy obiad w specjalnej cenie 49 zł

Szef Kuchni proponuje:

  • Zupa: Francuska zupa cebulowa podana z bursztynową grzanką
  • Danie główne: Filet z kurczaka w potrawce z boczniaków,
    białe kluski i brokuły
  • Deser: Lody czekoladowe z bitą śmietaną
    *cena promocyjna zestawu nie podlega innym rabatom

Wydarzenia

Newsletter

Poinformujemy Cię o nowościach i aktualnych promocjach

Facebook

NOMA RESIDENCE Sp. z o .o.
Zameczek Myśliwski Promnice 43-210 KOBIÓR
tel.32 219 46 78,  fax:32 219 54 75

NIP   638-16-10-565
Nr konta    52 84350004 0000 0002 6185 0001

 

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

OK, zamknij