Hotel Noma Residence

Rezerwuj

Rezerwuj

Menu

 Szef Kuchni poleca

Przystawka zimna:

  • Pasztet z gęsi owsianej podany z domową żurawiną i leśnymi grzybkami
    19  

Przystawka gorąca:

  • Smażona gęsia wątróbka z kandyzowaną w Porto gruszką i chrupiącą grzanką
    29  

Danie główne:

  • Udko z gęsi na modrej kapuście z owocami suszonymi i pieczonymi ziemniakami
    65  

Deser:

  • Zapiekane polskie śliwki z migdałową kruszonką i lodami cynamonowymi
    19

 

Menu Restauracji Promnice

  Przystawki zimne:

  • Mus z koziego sera, pasta z pieczonego bakłażana z czosnkiem,
    marynowane w oliwie pomidory i pełnoziarnista grzanka
    23   
  • Siekany łosoś wędzony z awokado i żółtkiem jajka przepiórczego
    31
  • Filet z kaczki wędzony w promnickiej wędzarni,
    podany z musem kasztanowym i gruszką gotowaną w czerwonym winie
    29
  • Klasyczny befsztyk tatarski z polędwicy wołowej       
    33
  • Carpaccio z jelenia z marynowanymi podgrzybkami, parmezanem i roszponką w oliwie balsamicznej      
    44
  • Pasztet z dziczyzny pieczony w plastrach boczku z aromatem czarnej trufli podany z rucolą i leśnymi grzybkami      
    25

 Przystawki gorące:

  • Domowe pierogi z grzybami leśnymi podane z serem długodojrzewającym    
    21     4 szt.
  • Krewetki smażone na czosnkowej oliwie z suszonymi pomidorami, papryką, czerwoną cebulą i oliwkami  
    37
  • Polędwiczka z dzika i kapelusz grzyba podane na grzance z konfiturą z cebuli i musztardy
    43                                                                                     

Zupy:

  • Krem z pieczonej dyni
    15
  • Krem ze świeżych pomidorów  z łezką oliwy extra vergine
    i czosnkową grzanką
    15
  • Zupa z podgrzybków z kładzionymi kluseczkami
    15
  • Pierożki faszerowane mięsem jelenia
    zatopione w wybornym consome wołowym           
    15
  • Żurek na maślance w chlebie   
    20

Dania główne:

  • Domowe pierogi z grzybami leśnymi podane z serem długodojrzewającym
    36     7 szt.
  • Gołąbki z kapusty włoskiej z delikatnym mięsem szczupaka i ogonami raków
    podane z duszonym szpinakiem i sosem szafranowym   
    57
  • Filet z sandacza z borowikami konfitowanymi w maśle
    podany z kremowym risotto i cukrowym groszkiem         
    69
  • Filet łososia norweskiego podany na tagliatelle w maślano – winnym sosie, pomidorkami cherry, listkami młodego szpinaku i pieczoną szalotką   
    55
  • Filet z kurczaka w chrupiącej otoczce, faszerowany krewetkami
    z aromatycznym ryżem, warzywami z patelni i słodko – ostrym dipem   
    51
  • Pierś z kaczki w sosie figowym z kopytkami i glazurowaną miodem marchewką
    57
  • Grillowany stek z rostbefu z pieczonym pomidorem, pieczarkami,
    domowymi frytkami i masłem czosnkowym 
    67
  • Grillowane kotleciki jagnięce z oscypkiem, plastrami bakłażana, tzatzykami i smażonymi ziemniakami ze skórką
    69
  • Polędwiczka z dzika z rydzami duszonymi w czerwonym winie, grillowaną cukinią i ziemniakami gratin 
    73
  • Fileciki z combra jelenia w sosie brandy
    z maślanymi kluseczkami i warzywnym spaghetti
    87 zł

Desery:

  • Suflet czekoladowy z wiśniami na gorąco  
    22                  
  • Zapiekane polskie śliwki z migdałową kruszonką
    i lodami cynamonowymi  
    19                                                                                    
  • Adwokatowe kasztanki z sosem żurawinowym i jarzębinowym 
    16
  • Fantazja jogurtowa z musem mango i dyni z domową granolą     
    15
  • Lody bakaliowe z ciepłym musem malinowym      
    17
  • Szarlotka z gałką lodów waniliowych
    15
  • Sernik wiedeński z sosem owocowym         
    15


Zestawy dla najmłodszych Gości

 

Obiad Kubusia Puchatka

  • Rosół z makaronem
  • Panierowana pierś z kurczaka z frytkami i surówką z marchwi i pomarańczy
  • Lody Kubusia Puchatka
    49 zł

Hefalumpy zajadają

  • Pomidorowa z ryżem
  • Fileciki z soli w złotej panierce z frytkami i surówką z marchwi i pomarańczy
  • Lody Kubusia Puchatka            
    49 zł

 

3 daniowy obiad w specjalnej cenie 49 zł

 

Szef Kuchni proponuje:

  • Zupa: Krem z pieczonej dyni
  • Danie główne: Tradycyjny kotlet schabowy z kostką podany z ziemniakami puree i kapustą z koperkiem
  • Deser: Szarlotka na ciepło z musem owocowym
    *cena promocyjna zestawu nie podlega innym rabatom

 

Newsletter

Poinformujemy Cię o nowościach i aktualnych promocjach

Facebook

NOMA RESIDENCE Sp. z o .o.
Zameczek Myśliwski Promnice 43-210 KOBIÓR
tel.32 219 46 78,  fax:32 219 54 75

NIP   638-16-10-565
Nr konta    52 84350004 0000 0002 6185 0001

 

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

OK, zamknij