Hotel Noma Residence

Rezerwuj

Rezerwuj
1 noc
od 1 680zł
noc
od 380zł
noc
od 290zł
2 noce
od 880zł

Menu

 

Przystawki


Wegetariańska sałatka z podhalańską bryndzą na grzance,
jesienną gruszką i żurawinowym vinaigrette

35 zł

Pierogi domowe z grzybami leśnymi
podane z polskim serem długodojrzewającym (4 szt.)

21 zł

Pescaccio z wędzonego na zimno tuńczyka,
podane z parmezanem, kaparami i sosem miodowo – musztardowym

37 zł

Pierogi domowe z polską gęsiną
podane z leśnymi grzybami w śmietanie (4szt.)

21 zł               


Carpaccio z jelenia z marynowanymi podgrzybkami,
parmezanem i roszponką w oliwie balsamicznej

47 zł

 

 

Zupy

 

Zupa z podgrzybków z kluseczkami kładzinymi

15 zł

Consomme ze smardzów z delikatnym omletem

15 zł

Żurek na maślance w chlebie   

23 zł

 


Dania główne

 

Pierogi domowe z polską gęsiną
podane z leśnymi grzybami w śmietanie (7 szt.)

36 zł

Łosoś pieczony z pyłkiem pszczelim na tagliatelle
z białym sosem szalotkowym i pomidorkami grillowanymi  

59 zł

Polędwica z dorsza zapieczona z konfiturą pomidorową i pestkami dyni
na gorącej sałatce śródziemnomorskiej

57 zł

Filet z sandacza na szafranowym risotto
podany z marchewkowo – cukiniowym spaghetti

68 zł

Nasz sommelier rekomenduje połączenie z winem białym:
Abbot & Delaunay Chardonnay, Francja
kieliszek 100ml – 19zł

Pierogi domowe z polską gęsiną
podane z leśnymi grzybami w śmietanie (7 szt.)

36 zł

Filet z kaczki sous vide
z aromatycznym sosem z polskich śliwek i miodu pitnego,
podany z maślanymi kluseczkami i czerwoną kapustą

57 zł

Borowiki w śmietanie z polędwiczką wieprzową,
kluski śląskie i brokuły  z prażonymi  płatkami migdałów

67 zł

Borowiki w śmietanie z polędwiczką wieprzową,
kluski śląskie i brokuły  z prażonymi  płatkami migdałów

67 zł

Stek z combra jelenia podany na konfiturze z cebuli i czerwonego wina,
z borowikową tartą i grillowanymi pomidorkami

95 zł

Polędwiczka z dzika z sosem rydzowym
podana z młodymi ziemniakami
i chrupiącą fasolką szparagową

75 zł 

              Nasz sommelier rekomenduje połączenie z winem czerwonym:
             Tombacco Aglianico, Włochy
             kieliszek 100ml – 19zł

 

 

Desery

 

Suflet czekoladowy z wiśniami na gorąco    

22 zł                                       

Zapiekane polskie śliwki z migdałową kruszonką
i lodami cynamonowymi   

22 zł                                   

Jabłko Księżnej Daisy z gorącym sosem czekoladowym
i prażonymi płatkami migdałów

22 zł

 
Lody bakaliowe z ciepłym musem malinowym

22 zł   

Sernik wiedeński z sosem owocowym

15 zł

Szarlotka z gałką cynamonowych lodów  

15 zł

 

 

Wydarzenia

Newsletter

Poinformujemy Cię o nowościach i aktualnych promocjach

Facebook
Wykonanie: PROFITROOM

NOMA RESIDENCE Sp. z o .o.  43-210 KOBIÓR
tel. 32 219 46 78, fax: 32 219 54 75

NIP   638-16-10-565
Nr konta    52 84350004 0000 0002 6185 0001

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

OK, zamknij