Hotel Noma Residence

Rezerwuj

Rezerwuj

Menu Weselne

Pragniemy przedstawić Państwu kilka propozycji menu na ten wyjątkowy dzień.
Z zaproponowanych wariantów menu mogą Państwo stworzyć własną kompozycję.

 

WARIANT I
Zupa
Bulion wołowy z naleśnikiem
Danie główne/3 rodzaje mięsa na osobę
(podawane na półmiskach)
Udko pieczone z kaczki
Sztufada wieprzowa szpikowana boczkiem i warzywami
Kurczak z szynką i serem w złocistej panierce
Sosy do mięs
Dodatki
(podawane na półmiskach)
Ziemniaki z koperkiem
Kluski białe i ciemne
Kapusta czerwona  z truskawkami
Zestaw surówek (marchew, seler, por)
Deser
Krem bawarski z musem owocowym

Piętrowy tort weselny
 Tort z białej czekolady z wiśniami

Ciasta z promnickiej cukierni
Makowiec 
Kruche ciasteczka
Sernik z brzoskwiniami

Owoce
Świeże owoce sezonowe

Zimna płyta
Deska serów
Swojskie wędliny
Terrina z polędwiczki wieprzowej i drobiu
Roladki szynkowe z musem brokułowym
Mini tortille w trzech smakach
Tymbalik z drobiu
Rożki z wędzonego łososia
Kulki rybne w octowej zalewie
Pasztet z dziczyzny w cieście z domową żurawiną
Jajko z musem chrzanowym
Sałatka z brokułami i makaronem sojowym
Sałatka jarzynowa
Masło, Pieczywo mieszane

I gorąca kolacja
Ragout z wołowiny

II gorąca kolacja
Barszcz czysty z pikantnym rogalikiem

 

 

WARIANT II
Zupa

Rosół z kaczki z makaronem
Danie główne/3 rodzaje mięsa i ryba na osobę
(podawane na półmiskach)
Rolada śląska z wołowiny
Pieczona w jabłkach pierś z kaczki
Filet z kurczaka po huzarsku
Łosoś z pieca marynowany w miodzie i musztardzie
Sosy do mięs
Dodatki
(podawane na półmiskach)
Ziemniaki z koperkiem
Kluski białe i ciemne
Ziemniaki smażone
Zestaw warzyw na gorąco
Surówka z kapusty białej
Kapusta czerwona  z boczkiem
Deser
Parfait z chałwy na sosie z leśnych owoców

Piętrowy tort weselny
 Tort z białej czekolady z wiśniami

Ciasta z promnickiej cukierni
Szarlotka 
Wiedeńska tarta karmelowo-orzechowa
Ciasto kokosowe "Rafaello"

Owoce
Świeże owoce sezonowe

Zimna płyta
Talerz mięs pieczonych z sosem żurawinowym
Pasztet z dziczyzny w cieście z domową żurawiną
Mini croissanty z szynką i serem
Golonko w galarecie
Deska serów
Śledź w sosie musztardowym
Tatar z łososia wędzonego z zielonym ogórkiem
Sałatka z koziego sera z chrupiącym bekonem, prażonymi pestkami dyni
i chrupiącą sałatą
Pomidory z mozzarellą
Sałatka z kurczakiem
Masło, Pieczywo mieszane

I gorąca kolacja podawana na Kominku Plenerowym
Udziec wieprzowy tranżerowany
Ziemniaki gratin
Kapusta kiszona z grzybami

II gorąca kolacja
Żurek staropolski

 

 

WARIANT III
Zupa
Krem z maślaków
Danie główne/3 rodzaje mięsa i ryba na osobę
(podawane na półmiskach)
Zraz z jelenia
Wieprzowina z grzybami z sosem camembert
Polędwiczki z kurczaka w parmezanowej panierce
Filet z pstrąga zapiekany z szynką i serem
Sosy do mięs
Dodatki
(podawane na półmiskach)
Ziemniaki z koperkiem
Kluski białe i ciemne
Ziemniaki smażone ze skórką
Zestaw warzyw na gorąco
Kapusta biała z pomidorami
Zestaw surówek (marchew, seler, por)
Deser
Creme brulee

Piętrowy tort weselny
 Tort czekoladowo - orzechowy

Ciasta z promnickiej cukierni
Ciasto karmelowe z prażonym słonecznikiem
Babeczki owocowe
Sernik wiedeński

Owoce
Świeże owoce sezonowe

Zimna płyta
Roladki szynkowe z musem brokułowym
Coctail z krewetek i ananasa z sosem Tysiąca wysp
Szynka parmeńska z melonem
Mozzarella w liściach bazylii na pomidorowej salsie
Mus z gęsich wątróbek
Mus z wędzonego pstrąga z kawiorem
Węgorz wędzony z cytryną
Wellington z polędwicy wołowej z sosem szczypiorkowym
Deska serów
Indyk po królewsku
Kurczak z mango i sosem Cezara
Szynka pieczona z pomarańczami
Pasztet z dziczyzny w cieście z domową żurawiną
Sałatka z kurczakiem, mandarynkami,
prażonymi orzechami w sosie jogurtowym
Sałatka z serem feta
Masło, pieczywo mieszane

I gorąca kolacja
Łosoś na warzywnym risotto

II gorąca kolacja
Bulion wołowy z naleśnikiem

Wydarzenia

Newsletter

Poinformujemy Cię o nowościach i aktualnych promocjach

Facebook
Wykonanie: PROFITROOM

NOMA RESIDENCE Sp. z o .o.  43-210 KOBIÓR
tel. 32 219 46 78, fax: 32 219 54 75

NIP   638-16-10-565
Nr konta    52 84350004 0000 0002 6185 0001

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

OK, zamknij